Leek and smoked salmon dip
TM6 TM5

Leek and smoked salmon dip

4.6 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 5 sprigs fresh chives, plus extra chopped for garnishing
  • 1 leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
  • 30 g dry white wine
  • 250 g cream cheese
  • 150 - 185 g hot smoked salmon, flaked
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 588 g
Calories
6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Protides
48.7 g
Glucides
35.7 g
Lipides
137.5 g
Graisses saturées
68.3 g
Fibre
5 g
Sodium
2253.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r364767