Serunding udang kering (dried shrimp floss)
TM6 TM5

Serunding udang kering (dried shrimp floss)

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g dried shrimp (see Tips)
  • 5 - 7 dried chillies, to taste (deseeded if preferred)
  • warm water, for soaking
  • 30 g vegetable oil
  • 120 g fresh grated coconut (see Tips)
  • 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
  • 30 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground fennel seed

Infos nut.
par 150 g
Calories
2314.3 kJ / 551 kcal
Protides
33.8 g
Glucides
13.5 g
Lipides
39 g
Fibre
10 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r367818