Gruyère gevulde zalmburger met sla
TM5 TM6

Gruyère gevulde zalmburger met sla

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Gruyère gevulde zalmburger

  • 80 g wit brood, in stukken
  • 15 g olijfolie
  • 50 g boter, in stukken
  • 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tl zout, en meer naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
  • 30 g lente-ui, in stukken
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken

Sla

  • 120 g gemengde jonge bladsla
  • 100 g cherry tomaten, gehalveerd
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamico azijn

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2197 kJ / 525 kcal
Protides
27 g
Glucides
26 g
Lipides
34 g
Fibre
2.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r374689