Jalapeño Cornbread with Maple Butter
TM6 TM5

Jalapeño Cornbread with Maple Butter

4.3 (22 évaluations )

Ingrédients

Jalapeño Cornbread

  • 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
  • 170 g polenta
  • 135 g plain flour
  • 40 g granulated sugar
  • 1 ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 250 g buttermilk
  • 2 medium eggs
  • 130 g tinned sweetcorn, drained

Maple Butter

  • 110 g unsalted butter, soft
  • 30 g milk
  • 2 Tbsp maple syrup
  • 1 tsp soft dark brown sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1618 kJ / 387 kcal
Protides
7 g
Glucides
41 g
Lipides
21 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r392410