Palmiers Two Ways
TM6 TM5

Palmiers Two Ways

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt

Anchovy Filling

  • 12 anchovy fillets, in oil, drained (drained weight approx. 40 g)
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh parsley, leaves only
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 40 g extra virgin olive oil

Olive and Rosemary Filling

  • 125 g pitted black olives
  • 2 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 pinch fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
256.1 kJ / 61.2 kcal
Protides
0.8 g
Glucides
3.4 g
Lipides
5 g
Graisses saturées
2.3 g
Fibre
0.2 g
Sodium
76.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r404444