Chunky mixed vegetable soup
TM6

Chunky mixed vegetable soup

4.3 (69 évaluations )

Ingrédients

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta of choice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
800.8 kJ / 190.7 kcal
Protides
5 g
Glucides
25.1 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
4.2 g
Sodium
801.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r437200