Sous-vide Miso Aubergine
TM6

Sous-vide Miso Aubergine

3.8 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 90 g white miso (or shiro miso)
  • 40 g mirin
  • 35 g sake
  • 30 g sugar
  • 1 ½ tsp sesame oil
  • 2 pinches fine sea salt
  • 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
  • 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
  • 1 Tbsp sesame seeds, toasted
  • 1 spring onion, sliced diagonally

Infos nut.
par 1 portion
Calories
654 kJ / 156 kcal
Protides
4 g
Glucides
13 g
Lipides
6 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r537268