Lu ji chi (braised chicken wings)
TM6 TM5 TM31

Lu ji chi (braised chicken wings)

4.4 (49 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g sesame oil
  • 30 g brown sugar
  • 30 g garlic cloves, cut into slices
  • 1 star anise
  • ½ tsp ground white pepper
  • 150 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 500 g water
  • 1 cinnamon quill
  • 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
  • 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint

Infos nut.
par 4 portions
Calories
9101 kJ / 2166.9 kcal
Protides
141.4 g
Glucides
41.6 g
Lipides
160.2 g
Graisses saturées
45.9 g
Fibre
11.2 g
Sodium
12284.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542629