Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.0 (11 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz water
  • 3 ½ oz fresh portobello mushrooms, roughly cut into pieces
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
  • 2 oz shallots, halved
  • 4 oz dry white wine
  • 7 oz chicken broth
  • 4 ½ oz light whipping cream
  • 1 oz all-purpose flour
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 oz
Calories
207.3 kJ / 49.6 kcal
Protides
0.6 g
Glucides
2.7 g
Lipides
3.8 g
Graisses saturées
2.4 g
Fibre
0.3 g
Sodium
85 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554075