Vegan Pepperoni
TM6 TM5

Vegan Pepperoni

4.1 (29 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g vital wheat gluten, plus extra for dusting
  • 90 g tomato purée
  • 80 g light soy sauce
  • 55 g coconut oil
  • 560 g water
  • 1 Tbsp dried fennel seeds
  • 1 Tbsp garlic powder
  • 1 Tbsp smoked paprika
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2955 kJ / 705 kcal
Protides
75 g
Glucides
28 g
Lipides
31 g
Graisses saturées
24 g
Fibre
6 g
Sodium
2503 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r569288