Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
TM6 TM5

Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

4.5 (37 évaluations )

Ingrédients

Potstickers

  • extra virgin olive oil, to grease
  • ½ oz ginger, peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided
  • 1 ½ oz fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 3 green onions, cut into pieces (2 in.)
  • 4 oz bok choy, cut into pieces
  • 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
  • 4 oz red bell peppers, destemmed, deseeded
  • 1 oz tamari sauce
  • 1 oz sesame oil
  • 36 store-bought dumpling wrappers, (3½ in. diam.)
  • 20 oz water

Chili Dipping Sauce

  • 4 tbsp tamari sauce
  • 2 tsp black bean garlic sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 tbsp rice vinegar
  • 2 tsp chili garlic sauce
  • 1 tsp grated ginger

Infos nut.
par 1 piece
Calories
163 kJ / 39 kcal
Protides
1 g
Glucides
6 g
Lipides
1 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
1 g
Sodium
211 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r574930