Pau Sambal (Malaysia Burger)
TM6 TM5

Pau Sambal (Malaysia Burger)

4.5 (31 évaluations )

Ingrédients

Burger buns

  • 200 g water
  • 20 g sugar
  • 2 tsp dried yeast powder
  • 20 g butter
  • 1 egg
    ou 55 g water
  • 400 g plain flour
  • 1 tsp salt
  • 500 g cooking oil, for deep-frying

Sambal topping

  • 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
  • 150 g shallots
  • 50 g dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed
  • 50 g cooking oil
  • 100 g yellow onions, cut into thin slices
  • 10 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g tamarind paste (asam jawa)
  • 20 g water
  • 1 cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices

Infos nut.
par 1 piece
Calories
636 kJ / 152 kcal
Protides
3 g
Glucides
20 g
Lipides
6 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
1 g
Sodium
164 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r591606