Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
TM6 TM5 TM31

Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

4.1 (44 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces
    ou 200 g feta cheese, cut in pieces
  • 300 g onions, cut in halves
  • 500 g tomatoes, cut in pieces
  • 30 g oil
  • 2 stock cubes (each for 0.5 l)
    ou 2 heaped tsp stock paste, homemade
  • 1000 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 g piloncillo, cut in pieces (see tip)
    ou 30 g brown sugar
  • 20 - 30 g chipotle chillies, preserved (see tip)
    ou 1 fresh chilli, deseeded, chopped
  • 2 dried bay leaves
  • 18 Mexican tostadas
    ou 18 taco shells
  • 250 g sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2417 kJ / 576 kcal
Protides
50 g
Glucides
34 g
Lipides
26 g
Fibre
1.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r63336