Salmon tartare
TM6 TM5 TM31

Salmon tartare

3.9 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tsp pink peppercorns, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
  • 300 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in 3 pieces
  • 40 g lemon juice, freshly squeezed
  • 2 tbsp olive oil
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g watercress leaves or mixed salad

Infos nut.
par 1 portion
Calories
560 kJ / 134 kcal
Protides
10 g
Glucides
1 g
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r63349