Appareils et accessoires
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
360 mg
Protides
23 g
Calories
949 kJ /
227 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International