Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
TM6 TM5

Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges

2.9 (15 évaluations )

Ingrédients

  • olive oil, for greasing
  • 25 g bread, torn in pieces
  • 200 g red split lentils, rinsed thoroughly, drained (see tip)
  • 440 g water
  • 100 g onions, quartered
  • 1 medium egg
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 1 tsp dried parsley
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 Tbsp harissa paste

Infos nut.
par 1 piece
Calories
706 kJ / 169 kcal
Protides
9.1 g
Glucides
15 g
Lipides
7.1 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
3.4 g
Sodium
114.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r680047