Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
TM6 TM5

Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)

4.7 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz all-purpose flour
  • 2 oz buckwheat groats (see Tip)
  • 1 oz sugar
  • ½ tsp salt
  • 8 oz whole milk
  • 1 ¼ tsp active dry yeast
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to fry
  • 2 large eggs
  • 4 oz crème fraîche, to serve
    ou 4 oz sour cream, to serve
  • 8 oz smoked salmon, sliced to serve
  • 2 oz caviar, e.g. American Paddlefish, to serve
    ou 2 oz salmon roe, to serve
  • fresh dill fronds, to garnish
    ou fresh chives, minced, to garnish

Infos nut.
par 1 piece
Calories
494 kJ / 118 kcal
Protides
5 g
Glucides
7 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
0 g
Sodium
343 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r686035