Napa Kimchi
TM6

Napa Kimchi

4.2 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz white rice
  • 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
  • 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
  • 16 oz water, divided, plus extra for soaking
  • 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
  • 5 ½ oz onions, halved
  • 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
  • 6 garlic cloves
  • 1 oz brown sugar
  • 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
  • 2 tbsp fish sauce
  • 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
  • 1 oz lemon juice

Infos nut.
par 45 oz
Calories
2728 kJ / 652 kcal
Protides
21 g
Glucides
146 g
Lipides
4 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
21 g
Sodium
3452 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r686185