Appareils et accessoires
Paste cu legume
Prép. 20min
Total 45min
4 porții
Ingrédients
-
parmezan tăiat bucăți (2 cm)50 g
-
unt, nesărat sau sărat30 g
-
sare2 linguriță
-
dovleac plăcintar curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)400 g
-
semințe de pin, crude20 g
-
ciuperci brune, proaspete feliate (cca. 5 mm)100 g
-
frunze de spanac proaspăt150 g
-
apă1200 g
-
paste uscate, tip pappardelle250 g
-
fulgi de chilli10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 porție
Sodium
1.3 mg
Protides
16.3 g
Calories
1821 kJ /
435.3 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
63.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iarna în farfurie
10 Recettes
International
International