Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 (5 évaluations )

Ingrédients

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 2 oz cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 2 oz passion fruit purée
  • 1 oz glucose (see Tip)
  • 4 oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    ou 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 10 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    ou 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 6 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    ou 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Infos nut.
par 1 piece
Calories
707 kJ / 169 kcal
Protides
1 g
Glucides
22 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
1 g
Sodium
19 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r703874