Stuffed capsicums with herbed quinoa
TM6 TM5 TM31

Stuffed capsicums with herbed quinoa

3.7 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
  • 1500 g water
  • 150 g quinoa, rinsed and drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 20 g sun-dried tomatoes
  • 1 tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 tbsp pickled capers
  • 40 g pine nuts, toasted
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1033.5 kJ / 246 kcal
Protides
8.3 g
Glucides
21.6 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
5.2 g
Sodium
336.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70902