Alpine macaroni with apple sauce
TM6 TM5

Alpine macaroni with apple sauce

4.3 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • 450 g water
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g dried macaroni pasta
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 25 g lemon juice
  • 20 - 40 g sugar, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3493.8 kJ / 835 kcal
Protides
20.7 g
Glucides
97.8 g
Lipides
41.6 g
Graisses saturées
24.9 g
Fibre
8 g
Sodium
695 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r728742