Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
TM5 TM31 TM6

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 200 g syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
  • 100 g gulerødder, skåret i skiver
  • 100 g løg, skåret i kvarte
  • 30 g vegetabilsk olie
  • 70 g tomatpure
  • 300 g kyllingehjerte
  • 30 g perlebyg, skyllet
  • 1000 g kyllingebouillon
    ou 1000 g vand
  • ½ tsk salt
  • 300 g kartofler, skåret i tern (1 cm)
  • 10 peberkorn, sorte
  • 1 laurbærblad, tørret
  • 10 g dild, frisk, til servering
    ou 10 g persille, frisk, til servering
  • 60 g creme fraiche, til servering

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1137 kJ / 272 kcal
Protides
13 g
Glucides
18 g
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r750584