Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
TM6 TM5

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g pine nuts
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
  • 1 garlic clove
  • 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g olive oil
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¾ tsp salt, plus extra to taste
  • 700 g water
  • 800 g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    ou carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1873 kJ / 447 kcal
Protides
11 g
Glucides
14 g
Lipides
36 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
9.7 g
Sodium
644 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751920