Almond Vegetable Crumble
TM6 TM5 TM31

Almond Vegetable Crumble

3.2 (6 évaluations )

Ingrédients

Almond Butter

  • 300 g roasted almonds (see tip)
  • 1 pinch salt

Almond Milk

  • 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
  • 500 g water

Crumble

  • 100 g wholemeal flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Steamed Vegetables and Assembly

  • 500 g water
  • 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
  • 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 500 g fresh green peas
    ou frozen peas, defrosted
  • 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1775 kJ / 424 kcal
Protides
17 g
Glucides
50 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
13 g
Sodium
942 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752000