Butternut Squash Ravioli Soup
TM6 TM5

Butternut Squash Ravioli Soup

4.2 (36 évaluations )

Ingrédients

  • 1 shallot (approx. 1 oz), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil
  • 4 oz bacon, diced (½-¾ in.)
  • 14 oz butternut squash, diced (1 in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 28 oz water
  • 1 ½ tsp chicken stock paste
    ou 1 ½ chicken stock cubes, crumbled
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 9 oz cheese filled ravioli, fresh, store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1695 kJ / 404 kcal
Protides
10 g
Glucides
30 g
Lipides
28 g
Graisses saturées
10 g
Fibre
3.7 g
Sodium
1577 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752244