Appareils et accessoires
Gegrilde kaas met champignons
Prép. 10min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (optionnel)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
733.4 mg
Protides
18.4 g
Calories
2309.6 kJ /
552 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
64.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux