Appareils et accessoires
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
991 kJ /
236 kcal
Lipides
12 g
Fibre
6.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux