Flank steak with horseradish cream sauce
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3337.8 kJ / 794.7 kcal
Protides
69.3 g
Glucides
6.7 g
Lipides
60.5 g
Graisses saturées
17.5 g
Fibre
2.1 g
Sodium
692.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r754561