Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
TM6

Slow Cooked Chili con Carne (Metric)

4.0 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 795 g stewing beef, trimmed and cubed (2.5 cm)
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste, divided
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
  • 20 g olive oil
  • 200 g red onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
  • 1 jalapeño pepper, fresh, halved, deseeded (optional)
  • 2 garlic cloves
  • 170 g red bell peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
    ou 170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
  • 2 tsp cocoa powder
  • 1 tbsp red wine vinegar
  • 795 g canned crushed tomatoes
    ou 795 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp instant coffee, freeze-dried
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water
  • 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
  • 395 g canned black beans, rinsed and drained, (optional)
  • sour cream, to serve
  • grated cheddar cheese, to serve (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3780.8 kJ / 903.6 kcal
Protides
51.6 g
Glucides
57 g
Lipides
53.4 g
Graisses saturées
19.2 g
Fibre
18.1 g
Sodium
1276.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r760853