Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g yeşil biber, çarliston veya dolmalık, parçalara bölünmüş (2-3 cm), bk.öneriler
- 50 g zeytinyağı
- 100 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 100 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 100 g taze fasulye, dondurulmuş, çözdürülmüş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 g baldo pirinç (25 dakika oda sıcaklığındaki suda ıslatılıp süzülmüş, ıslatılmamış pirincin ağırlığı 200 g), (bk. Öneriler)
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ - ½ tk toz zerdeçal
- 680 g su
- 200 - 250 g konserve nohut, suyu süzülüp durulanmış
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 52 g
- Lipides
- 14.6 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 811.5 mg
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