Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
TM6 TM5 TM31

Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo

4.5 (8 évaluations )

Ingrédients

Chimichurri Mayonnaise

  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 Tbsp sweet paprika
  • 1 Tbsp dried thyme
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 250 g sunflower oil
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
  • 10 g lemon juice
  • 1 medium egg

Turkey Breast and Salad

  • 1000 g turkey breasts, skinless
  • 2 medium eggs
  • 800 g water
  • 600 g frozen mixed vegetables

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2366.2 kJ / 565.5 kcal
Protides
33 g
Glucides
12 g
Lipides
42.7 g
Graisses saturées
7.2 g
Fibre
3.8 g
Sodium
510.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768432