Appareils et accessoires
Aardappelsoep met curry
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Aardappelen schillen
-
bloemige aardappelen ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
water600 g
Aardappelsoep met curry
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokjes (optionnel)200 g
-
currypoeder1 el
-
water800 g
-
2 tl kippenbouillonpastagroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
gedroogde marjolein1 el
-
pimentbessen (optionnel)3
-
Dijon mosterd1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
80 - 100 g kokosmelk, uit blikroom, min. 30% vet60 - 80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, om te bestrooien
-
brood (optionnel) in plakjes gesneden, om op te dienen
-
room, min. 30% vet om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
674 mg
Protides
4.9 g
Calories
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
37.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux