Versions compatibles
Laksekebab med koriander- og chilimayonnaise
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 1 citron, skal, ingen hvid marv og juice (ca. 40 g juice) heraf
- 1 lang chili, grøn, trimmet og uden kerner, hvis det foretrækkes
- 2 fed hvidløg
- 2 cm ingefær, skrællet
- 2 kviste koriander, frisk, kun blade
- 100 g yoghurt naturel
- ½ tsk gurkemeje, stødt
- 1 tsk kashmiri chilipulver (se tip)
- 600 g ferske laksefileter, uden skind, skåret i brede strimler (4 cm)
Koriander- og chilimayonnaise
- 30 g koriander, frisk (ca. 1 bundt), kun blade
- 1 - 2 lange chilier, grønne, trimmede og uden kerner, hvis det foretrækkes
- 150 g mayonnaise (se tip)
- 40 g citronsaft (ca. 1 citron)
- ½ tsk spidskommen, stødt
- salt, til krydring
- sort peber, stødt, til krydring
- ½ agurk, skåret i strimler, til servering
- fladbrød efter eget valg, til servering (valgfrit - se tip)
- Infos nut.
- par 6 portioner
- Calories
- 11028.5 kJ / 2625.8 kcal
- Protides
- 133.8 g
- Glucides
- 26.2 g
- Lipides
- 220.3 g
- Graisses saturées
- 40.2 g
- Fibre
- 13.1 g
- Sodium
- 1812.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r781879