Appareils et accessoires
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
Prép. 15min
Total 1h 35min
6 porsjoner
Ingrédients
Koriander chilisaus
-
hvitløksfedd1
-
grønn chili, fersk uten frø hvis ønsket1
-
koriander, fersk blader og stilk2 kvister
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
sitronsaft (ca. ½ sitron)20 g
-
spisskummen, malt etter smak1 ts
-
havsalt1 klype
Frittata
-
rødløk delt i to100 g
-
ingefær, fersk skrelt2 cm
-
"extra virgin" olivenolje1 ss
-
squash delt i biter (3-4 cm)100 g
-
søtpotet delt i biter (3-4 cm)250 g
-
egg6
-
havsalt1 ts
-
feta ost50 g
-
gresskarfrø ristet (vagfritt)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
587 mg
Protides
17.3 g
Calories
1711 kJ /
407 kcal
Lipides
30.6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
15.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Matpakke-ideer
8 Recettes
International
International