Hazelnut meringue roulade with spun sugar
TM6

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Hazelnut meringue

  • 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
  • 200 g caster sugar
  • 4 egg whites
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 125 g fresh raspberries

Caramel

  • 12 hazelnuts, without skin, toasted
  • 250 g white sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar
  • icing sugar, to dust
  • edible flowers, to decorate
  • micro mint, to decorate

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2571.7 kJ / 614.7 kcal
Protides
6 g
Glucides
85 g
Lipides
30 g
Graisses saturées
12.4 g
Fibre
3.2 g
Sodium
56.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793865