Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
TM6 TM5 TM31

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
  • 120 g caster sugar
  • 40 g honey
  • 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
  • ½ tsp paprika
  • 40 g Shaoxing wine
  • 50 g light soy sauce
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil, to grease

Infos nut.
par 1 piece
Calories
285.4 kJ / 68.2 kcal
Protides
3.1 g
Glucides
5.7 g
Lipides
3.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
0.2 g
Sodium
70 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793925