Feta, spinach and potato frittata
TM6 TM5 TM31

Feta, spinach and potato frittata

4.6 (503 évaluations )

Ingrédients

  • olive oil, for greasing
  • ½ red onion (approx. 130 g), cut into halves
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 eggs
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 800 g water
  • 350 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 350 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 300 g potato, peeled and cut into cubes (2 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1193.1 kJ / 284.1 kcal
Protides
19.6 g
Glucides
14.7 g
Lipides
15.8 g
Graisses saturées
8.4 g
Fibre
3.1 g
Sodium
247.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r79762