Banana bread (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Banana bread (Diabetes)

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • extra virgin olive oil, lightly flavoured, to grease
  • 460 g ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)
  • 125 g soy milk
  • 200 g silken tofu
  • 125 g pure maple syrup
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 60 g apple juice, sparkling
  • 300 g white spelt flour
  • 150 g wholemeal spelt flour
  • 60 g almond meal
  • 1 tbsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 55 g walnuts, roughly chopped

Infos nut.
par 12 slices
Calories
18830 kJ / 4500 kcal
Protides
119 g
Glucides
481 g
Lipides
223 g
Graisses saturées
28 g
Fibre
69 g
Sodium
1810 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r799160