Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
TM6 TM5

Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)

3.8 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded if preferred
  • 4 garlic cloves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 600 g pork fillet, trimmed and cut into 4 equal portions
  • ground black pepper, to taste
  • 1 tbsp hoisin sauce (see Tips)
  • 100 g red onion
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g basmati rice
  • 1000 g water
  • 180 g broccolini, thick stems halved horizontally (see Tips)
  • 160 g green beans, trimmed
  • 300 g tomatoes, seeded and finely chopped
  • 3 tsp shredded coconut, toasted
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 3 tbsp fresh coriander, leaves only
  • 1 lime, cut into wedges

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1852.5 kJ / 442.5 kcal
Protides
41 g
Glucides
45.8 g
Lipides
8.5 g
Graisses saturées
2.3 g
Fibre
7 g
Sodium
204.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r801524