Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
  • 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)

Dressing

  • 70 g extra virgin olive oil
  • 30 g white vinegar
  • 15 g lemon juice
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 10 g maple syrup
  • ½ tsp dried basil
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 250 g burrata cheese
  • fresh basil, leaves only, torn

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1650.4 kJ / 394.5 kcal
Protides
15.9 g
Glucides
12.6 g
Lipides
31.7 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2.8 g
Sodium
506.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r802291