Mushroom Carpaccio (TM6)
TM6

Mushroom Carpaccio (TM6)

4.5 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, cut in one piece that fits in narrow part of feeder
  • 250 g chestnut mushroom, whole, stem removed
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • ½ lemon, finely grated zest and 30 g juice
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • 5 g fresh parsley leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
474 kJ / 113 kcal
Protides
4 g
Glucides
4 g
Lipides
10 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
0.5 g
Sodium
253 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803100