Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
TM6 TM5 TM31

Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

Pangrattato

  • 45 g bread, day old rustic bread
  • 2 garlic cloves
  • 1 lemon, zest only, no white pith

Tonnato sauce

  • 185 g tuna, canned, in brine, drained
  • 2 small dried anchovies
  • 2 egg yolks
  • 40 g lemon juice
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
  • 30 g baby pickled capers

Brussels sprouts

  • 250 g water
  • 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1370.9 kJ / 327.7 kcal
Protides
11 g
Glucides
13.3 g
Lipides
27 g
Graisses saturées
4.5 g
Fibre
4 g
Sodium
384.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809256