Appareils et accessoires
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Prép. 20min
Total 2h
15 dilim
Ingrédients
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (optionnel) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 dilim
Sodium
239.5 mg
Protides
5.1 g
Calories
706.7 kJ /
168.9 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
27.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fırından Ekmekler
20 Recettes
Turquie
Turquie