Homemade Pandan Kaya
TM6

Homemade Pandan Kaya

4.4 (106 évaluations )

Ingrédients

  • 15 - 20 pandan leaves, drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)
  • 150 g caster sugar
  • 150 g eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)
  • 180 g thick coconut cream, room temperature (see tips)

Infos nut.
par 1 jar
Calories
2945 kJ / 702 kcal
Protides
10 g
Glucides
123 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
16 g
Fibre
0 g
Sodium
140 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r81704