Appareils et accessoires
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
Prép. 5min
Total 1h 35min
800 g
Ingrédients
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
su500 g
-
bal50 g
-
2 tk kuru mayataze maya ufalanmış25 g
-
tam buğday unu kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz1 ½ tk
-
susam tohumu, herhangi bir renk35 g
-
keten tohumu35 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
8 g
Calories
1150 kJ /
275 kcal
Lipides
6 g
Fibre
7 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fırından Ekmekler
20 Recettes
Turquie
Turquie