Tandoori paneer pizza
TM6 TM5 TM31

Tandoori paneer pizza

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp sea salt
  • 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)

Pizza dough

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 320 g warm water
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 350 g baker's flour
  • 150 g fine semolina
  • 1 tsp sea salt

Assembly

  • 40 g tandoori paste (see Tips)
  • 60 g tomato paste (see Tips)
  • coarse semolina, to dust
  • fresh coriander, leaves only
  • cucumber raita
  • fresh coriander, leaves only, to serve

Infos nut.
par 1 slice
Calories
442.6 kJ / 105.8 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
17.5 g
Lipides
2.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Fibre
0.8 g
Sodium
244 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819754