Mussels with Thai Green Curry Sauce
TM6 TM5

Mussels with Thai Green Curry Sauce

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 15 g fresh cilantro leaves, plus extra for garnishing
  • 60 g green chillies, fresh, cut in pieces, plus extra for garnishing (optionnel)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g shallots
  • 15 g ginger, fresh, peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp pepper, ground
  • 2 limes, juice and zest
  • 30 g olive oil
  • 20 g soy sauce
  • 350 g coconut milk
  • 20 g brown sugar
  • 1500 g mussels, fresh, cleaned

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1706.7 kJ / 407.9 kcal
Protides
32.1 g
Glucides
20.5 g
Lipides
18.9 g
Graisses saturées
9.8 g
Fibre
1.4 g
Sodium
910.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r820336