Mushroom Wellington
TM6 TM5 TM31

Mushroom Wellington

4.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Mushroom Wellington

  • 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
  • 4 portobello mushrooms
  • 600 g onions, quartered
  • 10 g fresh thyme leaves
  • 2 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 300 g fresh baby spinach
  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp dairy-free milk of choice
  • 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
  • 1 tsp maple syrup

Creamy Mushroom Gravy

  • 100 g shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
  • 1 tsp dried rosemary
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 250 g dairy-free cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2150.8 kJ / 514.1 kcal
Protides
9.5 g
Glucides
42.4 g
Lipides
34.3 g
Graisses saturées
6.6 g
Fibre
5.7 g
Sodium
1406.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r822489