Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
TM6

Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt

5.0 (11 évaluations )

Ingrédients

Tahini Yogurt

  • 6 oz silken tofu, cut into pieces
  • 6 oz plain yogurt
  • 1 ½ oz tahini
  • 1 tsp honey
  • 1 tsp vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ⅛ tsp ground black pepper

Miso Mushrooms

  • 1 oz water
  • 14 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 1 oz salted butter
  • 2 tsp mirin
    ou 2 tsp dry sherry
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp kecap manis (see Tip)
  • 1 tbsp red miso (or akamiso)
  • 1 pinch ground white pepper, to season
  • 4 slices sourdough bread

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2516.2 kJ / 601.4 kcal
Protides
24.8 g
Glucides
86.9 g
Lipides
18.8 g
Graisses saturées
6.5 g
Fibre
7.2 g
Sodium
1523.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r823541